Piedone, înainte de pronunţarea în dosarul „Colectiv”: Justiţia şi Dumnezeu îşi vor spune cuvântul. Dimineaţă, după ce am zis Tatăl nostru, m-am dat cu mir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul primar al Sectorului 4, actual edil al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a declarat, joi, înaintea sentinţei definitive din dosarul „Colectiv, în care este inculpat, că atunci când s-a trezit a spus o rugăciune şi s-a dat cu mir, menţionând ca va accepta decizia instanţei.

„Voi diseară ştiti că sunteţi acasă, eu nu ştiu. Ce s-a reglementat, nimic. Vidul de legislatie persistă. Vezi un afiş, intri pe propria ta raspundere. Azi justiţia îşi va spune cuvântul şi Dumnezeu. Colectivul a declanşat semnalul de alarmă pentru cine? (...) Am tăcut 7 ani de zile. Nu puteţi şti ce înseamnă să nu te bucuri de ziua de mâine, nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce nu am făcut. Eu nu cred nimic, cred doar în Dumnezeu”, a declarat Piedone.

„Orice s-ar întâmplă astăzi, mă vedeţi cu capul sus, merg înainte. După ce am zis „Tatăl nostru” şi m-am dat cu mir. Cel mai rău îmi pare că nu am fost atât de ordinar, jigodie, raportat cu toţi ăştia care racolează fete”, a mai spus Piedone, fiind întrebat la ce s-a gândit dimineaţă. 

Primarul de sector a mai explicat că şi-a delegat atribuţiile în aşteptare sentinţei. „Într-o normalitate neştiind ce se întâmplă, scaunul va fi veşnic, fizicul se schimbă, ori prin vot, am obligativitatea morală de a lăsă continuitate”, a spus Piedone. 

Curtea de Apel Bucureşti ar putea pronunţa, joi, sentinţa definitivă în dosarul „Colectiv”, în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în legătură cu tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite