Percheziții și audieri într-un dosar de țepuire a unor bănci. Ce au descoperit polițiștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bucureșteni, între care și un reprezentant al unei societăți de brokeraj, sunt cercetați de polițiști din Sector 1 după ce au înșelat două bănci contractând credite în cuantum de 58.537 de lei, respectiv 86.000 de lei, sume care ulterior nu au fost rambusate.

image

După demararea investigațiilor polițiștii au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, precum și 10 mandate de aducere, în Municipiul București și județul Ilfov, în dosarul penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

La perchiziții polițiștii au descoperit mai multe bunuri, sume și documente suspecte. „În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost găsite 200 de contracte de consultanță și 100.000 de euro, documentele și valuta fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, vor fi efectuate verificări cu privire la proveniența bunurilor mobile și imobile deținute de bănuit, respectiv două autoturisme de lux, șapte proprietăți și 800.000 lei deținuți în conturi bancare”, a precizat Poliția Română într-un comunicat. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite