Percheziţii în Bucureşti şi judeţul Constanţa într-un dosar de înşelăciune. Suspecţii sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa FOTO Inquam Photos / Octav Ganea (arhivă)
Percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa FOTO Inquam Photos / Octav Ganea (arhivă)

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la trei adrese din Bucureşti şi judeţul Constanţa, într-un dosar de înşelăciune în care mai mulţi suspecţi sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de coronavirus sau pretinzând că sunt rude bolnave. Prejudiciul este de peste 100.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 7, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pun în aplicare 3 mandate de  percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi respectiv tentativă la înşelăciune (sub forma a două acte materiale consumate şi 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei.

Potrivit sursei citate, sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea.

Audierile vor fi efectuate la sediul Secţiei 7 Poliţie din Bucureşti.

Surse judiciare citate de News.ro precizează că este vorba despre un dosar în care mai multe persoane sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de Covid sau pretind în convorbirea telefonică că sunt rude bolnave.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite