O dansatoare româncă, eroină în Italia: și-a salvat șeful de un atac cu cuțitul. „Nu s-a gândit de două ori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dansatoare româncă, angajată a unui club de noapte din Marotta - Italia, este considerată eroină de presa locală, după ce a reușit să prevină un atac cu un cuțit asupra patronului localului.

Românca și-a salvat șeful FOTO Shutterstock
Românca și-a salvat șeful FOTO Shutterstock

„Când a văzut mâna înarmată cu un cuțit, nu s-a gândit de două ori. S-a năpustit asupra clientului și i-a blocat încheietura mâinii, împiedicând ce era mai rău pentru angajatorul ei”, scrie Il Resto del Carlino

Eroina din relatarea publicației italiene este o româncă, animatoare în Bella Bimba - un club de noapte din Marotta - care a dat dovadă de perspicacitate și curaj.

Atacatorul este un tânăr de 20 de ani din Fano.

Cum s-a ajuns la atac

Incidentul s-a petrecut cu câteva luni în urmă. Tânărul de 20 de ani a mers să petreacă seara în club. A ciocnit un pahar cu animatoarea, iar mai târziu, după ce s-a îmbătat, a vrut să continue să bea cu ea.

Când a cerut o băutură, patronul clubului de noapte l-a refuzat, ceea ce l-a enervat pe tânăr.

Din casca pe care o avea sub braț a scos un cuțit și l-a îndreptat spre proprietar. Românca a intervenit pe loc și i-a oprit brațul.

Atacatorul a ajuns în instanță și a fost judecat pentru tentativă de violență privată și amenințări agravate, iar săptămâna aceasta, marți, și-a primit sentința: două luni de închisoare (după ce procurorul ceruse, inițial, un an de închisoare), potrivit sursei citate.

Amintim că, în toamna anului trecut, o persoană a fost ucisă şi alte patru rănite, într-un atac cu cuţit, săvârșit într-un centru comercial, în apropiere de Milano. 

În 2021, cinci persoane inclusiv un copil au fost înjunghiate de un refugiat somalez, tot în Italia, la Rimini.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite