Numiri în funcţii-cheie la ÎCCJ. Judecătorii Daniel Grădinaru şi Laura Ivanovici, mandate noi la conducerea a două secţii ale instanţei supreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ICCJ

Secţia pentru judecători a CSM a decis, marţi, numirea judecătorului Daniel Grădinaru în funcţia de preşedinte al Secţiei penale şi a Laurei Ivanovici în cea de şef al Secţiei I civile.

“ Numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a doamnei judecător IVANOVICI LAURA - MIHAELA, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21.12.2021. (9 Da, 1 Nul)

Numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a domnului judecător DANIEL GRĂDINARU, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 21.12.2021. (7 Da, 1 Nul, 2 abţineri - doamna judecător Baltag Gabriela şi doamna judecător Oprina Evelina Mirela)”, sunt deciziile judecatorilor din CSM.

Daniel Grădinaru este doctor în drept, judecător al instanţei supreme din 2016. Anteior, în intervalul 2008-2016, a activat în cadrul Curţii de Apel Bucureşti, unde a avut şi funcţii de conducere. Şi-a început cariera în anul 2000, fiind magistrat în cadrul Judecătoriei Sectorului 4, de unde a promovat, în 2006, la Tribunalul Bucureşti. Acesta e al doilea mandat la conducerea Secţiei Penale.

Laura-Mihaela Ivanovici a absolvit Facultatea de Drept în 1989, devenind avocat. După admiterea în magistratură, a activat, succesiv, la Judecatoria Craiova, Tribunalul Dolj, Curtea de Apel Craiova şi la Curtea de Apel Bucuresti. Şi Ivanovici este la al doilea mandat de şef al Secţiei I Civilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite