Noi proteste la Agenţiile pentru Protecţia Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii din mai multe Agenţii pentru Protecţia Mediului au protestat, marţi, pe marginea inechităţilor salariale din sistemul public. Aceştia vor lefuri mai mari şi ameninţă că vor continua protestele şi în zilele ce urmează.

Angajaţii APM şi ai Gărzii de Mediu Alba au întrerupt activitatea între orele 10,00 şi 12,00 şi au ieşit în faţa clădirii unde îşi desfăşoara activitatea cele două instituţii.

Ei au stat liniştiţi pe scările imobilului şi au purtat afişe cu mesaje precum ”Protest spontan”, ”Vrem salarii decente”, ”Stop inechităţilor salariale”.

Angajaţii celor două instituţii cer mărirea salariilor, iar în cazul în care nu le va fi îndeplinită revendicarea anunţă că sunt decişi să declanşeze conflictul colectiv de muncă şi să intre în grevă pe perioadă nedeterminată.

Nu au făcut niciun fel de activitate

Pe durata celor două ore de protest, la nivelul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba şi ai Gărzii de Mediu Alba nu s-a desfăşurat niciun fel de activitate.  

Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Ploieşti protestează şi ei, marţi.

Conform reprezentanţilor instituţiei, este vorba despre un protest spontan, care a început dimineaţă şi al cărui scop este de a atrage atenţia aspra faptului că angajaţii au ”responsabilităţi mari şi salarii mici”, iar autorităţile centrale nu le-au dat niciun răspuns, în urma protestului de săptămâna trecută, cu privire la modul în care s-ar putea rezolva problema salarizării personalului din agenţiile pentru protecţia mediului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite