Moarte șocantă a unor români în Marea Britanie. Crimă și sinucidere într-o familie cu șase copii

0
Publicat:

O crimă urmată de sinucidere într-o familie de români ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mamă a șase copii, și fostul său soț au fost găsiți morți într-o locuință din Coventry, informează Daily Mail.

O femeie, mamă a șase copii, a fost ucisă de fostul soț Foto: Daily Mail
O femeie, mamă a șase copii, a fost ucisă de fostul soț Foto: Daily Mail

Femeia, în vârstă de 49 de ani, Vicala Gheorghe, a fost găsită vineri, 5 aprilie 2024, în stare gravă la domiciliul său, situat pe o stradă rezidențială liniștită din Caludon Road, Coventry, Marea Britanie. Lângă aceasta se afla fostul său soț, Marian Gheorghe, de 52 de ani, care era decedat.

Anchetatorii susțin că este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. Se crede că Vicala a fost înjunghiată mortal de Marian, înainte ca acesta să își ia viața.

Femeia a murit la spital

Femeia, mamă a șase copii, a fost găsită în stare gravă, fiind transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp mai târziu, în timp ce bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, s-au deplasat la proprietate vineri dimineața, în jurul orei 5;30.

Am fost chemați pentru informații despre o înjunghiere pe Caludon Road din Coventry, la ora 5:30.”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands pentru Daily Mail.

La fața locului au fost trimise trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de îngrijire critică Air Ambulance unde, la sosire, echipajele au găsit doi pacienți: un bărbat și o femeie. Bărbatul, care se afla într-o stare critică, a primea suport de la colegii de poliție înainte ca personalul de la ambulanță să îl preia. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului. Pacienta, care suferise răni grave, a primit îngrijiri avansate de la medici înainte de a fi transportată la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Femeia a murit la scurt timp de la internarea în spital. În perioada următoare urmează să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzelor morții.

Este vorba despre doi foști parteneri, iar autopsia criminalistică va avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands pentru Daily Mail.

Continuăm cercetările cu privire la exact ce sa întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicala și apoi pe el însuși. (…) Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă neplăcută. (…) Nu căutăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident, în acest stadiu”, au mai susținut reprezentanții poliției.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite