Ce arată autopsia fetei însărcinate care a fost omorâtă de patron, în Capitală. Agresorul a folosit o drujbă

0
Publicat:

Autopsia fetei care a fost omorâtă cu bestialitate, în București, de către de patronul ei arată că a fost vorba de o crimă feroce. Victima, Ioana Beatrice, era însărcinată în patru luni.

Cercetările au fost efectuate de Serviciul Omoruri - DGPMB. FOTO Facebook Poliția Română
Cercetările au fost efectuate de Serviciul Omoruri - DGPMB. FOTO Facebook Poliția Română

„Raport final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul de magazin. <<Multiple plăgi[…] ce s-au putut produce prin lovire cu drujba>>. Cauza principală a decesului a fost hemoragia internă și externă. În paralel a sosit și raportul ADN, care a clarificat și exclus ca posibil tată al copilului chiar pe cel acuzat de crimă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Stirileprotv.ro

Agresorul, Paul Bușe, patronul firmei la care lucra fata, are 72 de ani, și a recunoscut că i-a luat viața angajatei sale.

Acuzatul ar fi spus că nu regretă nimic și că doar el și tânăra vor ști cu adevărat motivul crimei.

Tânăra împrumutase 15.000 de lei de la patron

Apropiații spun că tânăra, însărcinată în patru luni, împrumutase 15.000 de lei de la patronul ei, în primăvara anului trecut.

„Ce datorie știam eu că are fata de 150 de milioane, începuse să îi oprească banii din salariu. Nu știu cât îi dăduse până acum, dar fata începuse să îi înapoieze banii”, a mărturisit soacra victimei, potrivit Stirileprotv.ro

Ioana Beatrice a fost înmormântată într-un cimitir din Glina.

Ce le-a spus acuzatul polițiștilor când s-a predat

Amintim că, în decembrie 2023, un bărbat de 72 de ani s-a prezentat la la Secția 12 Poliție din Capitală și a mărturisit că a ucis o tânără.

Individul a spus că fiica sa este administrator al unei societăți comerciale cu punct de lucru în incinta complexului pe care el îl administrează și că, pe fondul unor discuții anterioare, pe care bărbatul le-a avut cu angajata societății administrate de fiică, legate de diferite presupuse furturi din gestiune, ar fi ucis angajata cu un obiect tăietor-înțepător.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - DGPMB.

Trupul neînsuflețit a fost dus atunci la INML, în vederea efectuării necropsiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite