Ministrul Justiţiei: Permisia lui Dragnea a fost legală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a fost lăsat legal să plece în permisie(Foto: Mediafax)
Liviu Dragnea a fost lăsat legal să plece în permisie(Foto: Mediafax)

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat că permisia acordată la finalul lunii octombrie lui Liviu Dragnea a fost una legală.

”Constatând interesul ridicat al presei faţă de subiect, în interesul unei bune informări a opiniei publice, vă comunic că nota de informare elaborată de conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor privind acordarea unei permisii cetăţeanului Liviu Dragnea aflat în executarea unei pedepse privative de libertate la Penitenciarul Rahova conchide că această permisie a fost acordată regulamentar”, a anunţat ministrul Justiţiei, joi, într-o conferinţă de presă.

Ministrul a anunţat într-o conferinţă de presă faptul că se va face totuşi un control pentru a vedea dacă aceste permisii se acordă legal în tot sistemul din România.

Liviu Dragnea a avut o zi de permisie la finalul lunii octombrie. Pe 2 noiembrie, Ana Birchall a anunţat că a făcut o sesizare la ANP pentru a vedea dacă acest lucru s-a făcut în condiţii regulamentare.

"Constatând interesul ridicat al presei faţă de subiect, vă comunic faptul că nota de informare elaborată de ANP privind acordarea unei permisii cetăţeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar", a declarat Cătălin Predoiu.

Pentru a exclude orice interpretare, ministrul Cătălin Predoiu a anunţat că se vor efectua controale la penitencuarul Rahova, dar şi la nivelul Administraţia Penitenciarelor. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite