Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a participat la slujba de Crăciun de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
news

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, marţi, la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. ”Vă doresc tuturor Crăciun fericit, cu linişte şi pace”, a transmis şeful statului, înainte de intrarea în lăcaşul de cult.

La ieşire, Klaus Iohannis a spus acelaşi mesaj, dar şi urarea ”La mulţi ani”. În plus, şeful statului a dat mâna cu mai multe persoane care s-au strâns în Piaţa Mare din Sibiu şi l-au aplaudat. Familia prezidenţială a transmis urări inclusiv în limba engleză unor turişti. 

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns, marţi, la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Maşina i-a lăsat în Piaţa Huet, în spatele bisericii, iar cei doi au făcut câţiva paşi până în Piaţa Mare, pentru a intra pe uşa principală a bisericii.

Printre cei care au vrut să-i transmită urări a fost un bărbat din Israel. Klaus Iohannis a dat mâna cu el şi i-a urat ”Sărbător fericite” în limba engleză. 

În drum spre maşină, cuplul prezidenţial a primit urări în limba engleză de la un grup de turiste, aceştia răspunzând. 

Şeful statului a anunţat anterior că-şi va petrece atât Crăciunul, cât şi Revelionul la Sibiu, între cele două momente fiind la Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite