Mesaje de apreciere la adresa SPP venite din partea reprezentanţilor ONU şi NATO sau din partea şefilor de unor servicii omoloage din alte ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 28 de ani de la înfiinţare, Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a primit aprecieri de la mai multe instituţii internaţionale şi de la o serie personalităţi.

Concret, James Malizia preşedintele APPS, col. Stephen L.W. Kavanaught, director adjunct al Centrului de Excelenţă al NATO pentru Contracararea Dispozitivelor Explozive Improvizate, Ghassan Salame, reprezentantul special al Secretarului General ONU în Libia, Tadamichi Yamamoto, reprezentant ONU în Afghanistan, Jeremiah Mamabolo, reprezentant ONU în Sudan, Donald B. Witham, ataşat Secret Service, Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Xu Feihong ambasadorul Chinei la Bucureşti, Steffen Russ, Biroul Federal de Ingestigaţii Criminale din Germania, Oliver Messerli-Stoffel, şeful diviziei de protecţie din Poliţia Federală din Elveţia, Sander Emeis, comandant BSB- Olanda, Szabolcs Juhasz, Serviciul de Protecţie Prezidenţial din Ungaria, Dancho Dyacov, Serviciul de Protecţie din Bulgaria, Anatolie Golea, Serviciul de Protecţie din Moldova şi Anzor Chubinidze, directorul Serviciului de Protecţie din Georgia au apreciat profesinismul şi experienţa SPP. 

Pe lângă activitatea curentă din ţară, peste 500 de ofiţeri SPP protejează, de 14 ani, vieţile demnitarilor importanţi care lucrează în zone periculoase de pe glob. Îşi fac munca cu precizie maximă pentru că ştiu că un pas greşit poate fi ultimul. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite