Maratonul de Vaccinare de la Craiova durează 8 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, se află la Craiova, în prima zi a Maratonului de imunizare.
Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, se află la Craiova, în prima zi a Maratonului de imunizare.

Maratonul de vaccinare a început luni, la Craiova. Cetăţenii se vor putea vaccina, timp de 8 zile, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova. Deviza maratonului este „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”. În cadrul maratonului este prezent şi Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare.

„Cred că nu trebuie să vorbim în cifre. Este important să înţelegem că fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată, care la rândul ei îi protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o ţintă. Trebuie să asigurăm vaccinarea a cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o şansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate. Pentru că revenirea la normalitate, în opinia noastră, este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranţă şi vedem că din punct de vedere al epidemiei, lucrurile stau cât se poate de bine. Sperăm să consolidăm această evoluţie favorabilă şi prin vaccinare putem asigura această consolidare”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Deşi vaccinările din cadrul maratonului au început de câteva ore, la imunizare s-au prezentat deja 150 de persoane. 

Pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova există 10 fluxuri de vaccinare, toate cu vaccinul produs de Pfizer/BioNTech. Voluntarii sunt pregătiţi să administreze vaccinuri 24 de ore din 24, timp de 8 zile. 

   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite