MAI vrea să cumpere programe antivirus de 14 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vrea să incheie un acord cadru pe 4 ani pentru achiziţionarea de servicii de protecţie antivirus, antispam şi antimalware pentru infrastructura IT a aparatului central şi a unităţilor subordonate.

Contractul este estimat la o valoare maximă de 14 milioane de euro, conform anunţului de licitaţie publicat vineri in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractele se vor încheia anual pentru anul următor.

Acordul cadru, care va fi finanţat din fonduri bugetare, ar urma să fie încheiat cu maxim 4 agenţi economici, iar valoarea estimată fără TVA este cuprinsă între 7.975 lei pentru o singură staţie de lucru, server sau dispozitiv portabil) şi 49,387,603 lei. Cu TVA, contractul are o valoare maximă de 61,2 milioane lei.

Cantitatea staţiilor de lucru pentru care se vor achiziţiona de programe antivurus şi antimalware este de 65.586 de unităţi, preţul unei licente antivirus fiind estimată la 169 lei. În aceste condiţii, valoarea maximă estimată a licenţelor antivirus şi antimalware se ridică la 44,35 milioane lei (fără TVA).

Acordul cadru implică şi achiziţia de servicii de protecţie antivirus şi antimalware pentru 3.458 servere, pentru 495 dispozitive portabile, soluţii de virtualizare pentru maxim 283 şi pentru 'thin clients' - maxim 631 licente.

În privinţa condiţiilor de participare, media cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani necesară unui ofertant trebuie să fie de cel puţin 11 milioane de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 noiembrie 2014. Data limită de evaluare a ofertelor este 19 decembrie 2014.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite