Lift prăbușit în gol la Spitalul Județean Brăila. Doi oameni au fost răniți, a fost declanșată o anchetă

0
Publicat:

Incident grav la Spitalul Județean din Brăila. Liftul unității medicale s-a prăbușit în gol de la etajul trei la subsol. În lift se aflau patru persoane, două dintre acestea fiind rănite.

Spitalul Județean Brăila FOTO: Obiectiv Vocea Brăilei
Spitalul Județean Brăila FOTO: Obiectiv Vocea Brăilei

Inspectoratul Județean de Poliție Brăila s-a sesizat în acest caz, după ce informațiile au fost făcute public pe Facebook, și a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 29.12.2022, în incinta unui spital de pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un accident de lift. Din primele cercetări, se pare că  la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:30, cu ocazia folosirii unui lift, patru persoane ce se aflau în interior, ar fi căzut cu acesta în gol de la etajul 3 la subsol”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift, respectiv a două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a anunțat IPJ Brăila. 

O anchetă a fost demarată și de conducerea Spitalului Județean Brăila. 

Clipe de groază la spitalul din Călărași

Incident tragic vineri, 30 decembrie, la Spitalul Județean de Urgență Călărași. O pacientă a încercat să își ia zilele, aruncându-se în gol de la etajul 3. Femeia a scăpat cu viață, dar se află în stare gravă.

Pacienta fusese internată recent în Secția de Diabetologie. Ea a fost adusă la unitatea medicală în sevraj alcoolic. După ce a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgențe, pacienta a fost transferată pe secție. Din păcate, aici a pus la cale un plan șocant. Ea a plecat din salon, motivând că are nevoie la toaletă, însă aici s-a aruncat pe geam. Trupul s-a zdrobit de caldarâm în câteva clipe. Pacienta a fost găsită în stare gravă, medicii făcând eforturi pentru a-i salva viața.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite