Jandarmul devenit faimos după bătaia de la Costinești, luptător în Legiunea Străină. Scandalagiii, agresivi și după ieșirea din arest VIDEO

0
Publicat:

Jandarmul care i-a imobilizat pe bătăuşii din Costineşti a fost luptător în Legiunea Străină și consideră că doar și-a făcut treaba. Imaginile în care apare punându-i la punct pe scandalagii au devenit virale, acesta primind numeroase laude în mediul online, potrivit publicației locale Focus Press.  

Bătăuștii din Costinești au fost plasați sub control judiciar. FOTO: captură video
Bătăuștii din Costinești au fost plasați sub control judiciar. FOTO: captură video

Jandarmul care i-a „calmat” pe scandalagiii de la Costinești face parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, activează la un club de rugby, iar în trecut a luptat în Legiunea Străină.

Jandarmul nu dorește să apară public, dar a declarat că el doar și-a făcut meseria și nu consideră că trebuie să fie în centrul atenției publice.

Nu de aceeași părere sunt și oamenii, care se bucură că, în sfârșit, niște indivizi agresivi au fost puși la punct, astfel că poate încep să respecte legea.

Patru dintre cei şase bătăuşi au fost plasaţi sub control judiciar, după ce un judecător din Mangalia a decis că aceştia nu reprezintă un pericol social şi nu este nevoie să fie arestaţi preventiv, potrivit Replica Online.

Bărbații sunt cercetați în două dosare: unul pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice, iar al doilea pentru ultraj.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la ieșirea din Centrul de Arest au început, din nou să adreseze injurii oamenilor legii.

Este vorba despre patru bărbați din Brașov, unii cunoscuți cu antecedente penale, inclusiv în Germania.

Chiar dacă rudele lor au încercat să-i scoată basma curată, vorbind cu reporterii Focus Press și precizând că au fost luați la bătaie de autorități din senin, imaginile de pe camerele de supraveghere arată altceva și anume că ei au început tot scandalul, agresând un om al străzii, dar și pe un alt tânăr care sărise în apărarea lui. Martorii au sunat la 112, Poliția și Jandarmeria sosind la fața locului. Scandalagii au sărit la bătaie și cu oamenii legii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite