Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

0
Publicat:

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă de luni, la Brigada Speciala de Interventie. Ancheta în cazul ei trenează pentru că INML nu a finalizat analizele de sânge care atestă dacă a consumat sau nu droguri. Peste două zile, jandarmeriţa va intra din nou în concediu

Andreea Bumbac, jandarmerița suspectată de posesie de droguri. Foto Observatornews
Andreea Bumbac, jandarmerița suspectată de posesie de droguri. Foto Observatornews

Încă de luni s-a întors la serviciu Andreea Bumbac. Este tot în cadrul Brigazii Speciale a Jandarmeriei şi asta pentru că ancheta în cazul ei nu a scos nimic nou la iveală.

Mai mult competenţa cazului a fost declinată către cei de la DIICOT. Iar DIICOT aşteaptă şi acum rezultatele analizelor care să ateste ce conţinea praful alb care a fost găsit asupra jandarmeriţei, arată antena3.ro

Cum rezultatele pot întârzia luni de zile, asupra Andreei Bumbac nu a putut fi luată nicio măsură. Surse din rândul anchetei spun că ea nu a fost nici măcar audiată oficial.

Două anchete interne a pornit şi Jandarmeria. Cea disciplinară nu a fost încă finalizată. Iar direcţia de control nu a descoperit nereguli în relaţia cu superiorii sau alţi colegi de la muncă.

Pe data de 19 noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă cu mai plicuri cu praf alb. Plecase de la o petrecere şi se afla într-un taxi. Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale a susţinut atunci că nu ştie ce se află în plicuri şi că ele ar fi fost primite de la o prietenă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite