Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, audiată ca martor în dosarul Tel Drum: „Sunt fapte de când aveam eu 8 ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a fost chemată de procurorii DNA, pentru a da declaraţii ca martor în dosarul Tel Drum.

Irina Tănase a declarat că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea 8 ani. „Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de Procedură Penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu 8 ani”, a spus Irina Tănase, după ce a ieşit de la Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit Antena 3.

Aceasta a adăugat că este o „răzbunare a sistemului”. „Nu pot că consider o coincidenţă că pe 22 decembrie spuneam că lui Liviu îi este pusă viaţa în pericol şi pe 23 s-au scris citaţiile către toată familia. O pot considera o pedeapsă sau o răzbunare a sistemului asupra noastră pentru că am îndrăznit să vorbim despre situaţia în care este acesta. E părerea mea”, a declarat Irina Tănase.

Irina Tănase precizează că a fost citată şi familia sa (fratele), dar şi familia lui Dragnea în acest dosar – fosta soţie şi copiii. 

Irina Tănase susţine că fostul şef PSD trebuia să facă nişte RMN-uri, pentru că are probleme de sănătate, dar nu i s-ar fi permis.

„E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale, eu consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa”, a mai spus Irina Tănase, marţi, la ieşirea de la DNA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite