Ion Iliescu a fost internat la spitalul Elias

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu / FOTO Dorin Constanda
Ion Iliescu / FOTO Dorin Constanda

Fostul preşedinte a ajuns din nou la spital, unde a fost internat după ce s-a prezentat cu febră, arată mai multe surse citate de Mediafax. În luna aprilie fostul preşedinte a fost operat de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Potrivit surselor citate de Mediafax, Iliescu se află la Spitalul Elias pentru analize.

Reprezentanţii spitalului, contactaţi de Mediafax, au afirmat că fostul preşedninte s-a prezentat cu febră şi că l-au internat pentru investigaţii.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, au declarat reprezentanţii de la Spitalul Elias.

La începutul lunii trecute, fostul preşedinte a fost operat de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

În contextul venirii istorice a lui Papa Francisc în România, Ion Iliescu este unul dintre marii absenţi de la evenimente. În cadrul vizitei de la Catedrala Neamului a Sanctităţii Sale au participat şi foşti lideri de stat ca Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, dar şi alţi politicieni precum premierul Viorica Dăncilă, preşedintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, sau ministrul de Internet Carmen Dan.


Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite