Incident șocant pe muntele Athos: preot acuzat că a împuşcat un român. Ce l-a înfuriat: „S-a auzit poc, pe loc am căzut“

0
Publicat:

Un incident șocant a avut loc pe Muntele Athos. Un român, care riscă să rămână fără picioare, acuză un preot că l-a împușcat, ulterior sfătuindu-l să declare polițiștilor că a fost un accident de vânătoare. În realitate, agresorul a tras cu arma după o pisică.

Incidentul neobișnuit a avut loc la un schit de pe Muntele Athos FOTO Shutterstock
Incidentul neobișnuit a avut loc la un schit de pe Muntele Athos FOTO Shutterstock

Conform stirileprotv, bărbatul în vârstă de 51 de ani se află internat într-un spital din Grecia, iar familia bărbatului a cerut sprijinul Consulatului României în Salonic. Starea sa de sănătate nu este deloc bună. Bărbatul a fost lovit cu alice în ambele picioare, iar acum riscă să îi fie amputate.

A tras după o pisică, dar n-a nimerit-o

Victima este muncitor necalificat, din județul Botoșani, care lucrează de doi ani la un schit din Muntele Athos, lângă chilia unui preot, tot român. Recent, acesta a povestit ce a pățit săptămâna trecută când o pisică l-a înfuriat pe preot. Iute la mânie, călugărul a luat o armă și a tras după mâță, fără să țină cont că în apropiere se afla și muncitorul. Alicele nu au atins felina, ci pe bărbatul în vârstă de 51 de ani.

"Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit 'poc'. Pe loc am căzut jos, ca și cum aș fi fost izbit de mașină. Ce a căutat el cu pușca la 3-4 metri de mine? Și mi-a prins și piciorul drept, și piciorul stâng”, a povestit victima.

Mai mult decât atât, acesta susține că preotul l-ar fi determinat să declare polițiștilor că totul a fost un accident la o vânătoare de mistreți. Rudele victimei au cerut ajutor Consulatului român din Salonic în investigarea cazului, motiv pentru care adevărul a ieșit la iveală.

I s-a promis că va fi dus în România și că va avea grijă de el, l-a lăsat în spital să i se scurgă zilele, nefăcându-i absolut nimic până când nu a ajuns familia aici”, acuză sora victimei. Aceasta a mai spus că nimeni nu s-a ocupat de el, iar lucrurile au început să se miște în momentul în care au alertat autoritățile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite