Gigi Becali, adus la Penitenciarul Jilava până la jumătatea lunii decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava FOTO Adevărul
Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava FOTO Adevărul

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, unde va rămâne până la jumătatea lunii decembrie, pentru a se putea prezenta la trei termene de judecată la instanţe din Capitală, ANP considerând că „nu este practic” ca acesta să fie adus de la Poarta Albă de trei ori în şapte zile.

Gigi Becali a fost adus în Bucureşti de la Penitenciarul Poarta Albă pe 26 noiembrie, când a avut termen la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind contopirea pedepselor.

La finalul şedinţei de judecată, Gigi Becali nu a mai fost dus la Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa, în care îşi ispăşeşte pedeapsa, în condiţiile în care pe adresa Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au venit alte trei citaţii emise pe numele finanţatorului FC Steaua, pentru a se prezenta în faţa judecătorilor bucureşteni în dosare care au termene în 5, 9 şi 11 decembrie, potrivit Mediafax.

Astfel, Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, de unde va fi dus la instanţele bucureştene la cele trei termene de judecată.

Potrivit surselor citate, ANP a decis ca Becali să rămână la Penitenciarul Jilava până la termenul din 11 decembrie, apoi să fie dus înapoi la Penitenciarul Poarta Albă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, pe 26 noiembrie, ca Gigi Becali să rămână cu sporul de şase luni aplicat la pedepsele de trei ani de închisoare primite în dosarul "Valiza" şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale.

Citeşte pe aceeaşi temă:

Gigi Becali şi-a schimbat doi avocaţi, nemulţumit că judecătorii au amânat decizia de contopire a pedepselor

Gigi Becali vrea să fie eliberat ca să-şi poată întreţine familia şi să finanţeze echipa Steaua. Tribunalul Bucureşti judecă cererea pe 17 iunie

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite