Gabriel Oprea junior: „Nu mai suport să îmi văd părinţii supăraţi... jertfim fiecare lacrimă pentru Bogdan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul lui Oprea reacţionează, pe Facebook, la protestele din stradă, aducând în discuţie durerea părinţilor lui şi cum a ajuns mama lui la spital din „răutatea oamenilor”. Mai mult, acesta scrie că familia Oprea jertfeşte fiecare lacrimă pentru Bogdan Gigină.

Gabriel Oprea Jr. consideră că mortea lui Bogdan Gigină este o „nedreptate care se întâmplă”, dar este o nedreptate de care profită oamenii pentru a-i distruge părinţii

„Sa ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul... Nu îmi place si nu am să vorbesc niciodată în locul tatălui meu meu... dar nu mai suport sa-mi văd părinţii supăraţi, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile şi relele care ni se întâmplă... nu sunt în stare şi nu am experienţa necesară să comentez niciun caz... Dar nu pot să-i omoare pe tatăl meu si pe mama mea din cauza unor nedreptăţi care se întâmplă... Mă rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreună cu mama mea şi tatăl meu si jertfim fiecare lacrimă pentru el ... Dar nu mai suport sa văd cum nişte oameni care calcă peste cadavrul lui Bogdan, profită şi vor să-i atingă pe oameni la inimă doar ca să-i distrugă pe tata şi pe mama!”, a scris Gabriel Oprea Jr pe pagina sa de Facebook.

   

Acest deplânge soarta politicienilor care în loc să beneficienze de prezumţia de nevinovăţie sunt hărţuiţi.

„Sunt zeci de politicieni care în loc să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie sunt hărţuiţi psihic (si ei si familiile lor) si făcuţi vinovaţi înainte ca o instantă judecătorească să decidă daca sunt vinovaţi sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte nişte Nedreptăţi! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact în momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevărata poveste? De ce? Pentru că trăim într-o lume în care unii trăiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am văzut mama ajunsă pe patul de spital si plângând (a câta oară?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor şi a durerilor prin care noi (familia) am putut să fim, nedrept, târâţi! Atât! Aşa că: "Aşa să ne ajute Dumnezeu"! Nu mă refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu îşi dau seama si nu si-au deschis ochii sa vadă in ce lume trăim”, a mai scris fiul lui Oprea.

Reacţia lui Oprea Jr. vine după ce joi seara, peste 3.000 de oameni s-au adunat în faţa Palatului Parlamentului pentru a protesta faţă de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru omucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină. Totodată, fiul fostului ministru de Interne se referă şi la transportarea de urgenţă a mai mamei sale la spital în seara zilei de 21 septembrie. 

Soţia fostului lider UNPR Gabriel Oprea, Sanda Oprea, a fost transportată miercuri seara de urgenţă la Spitalul Universitar de un echipaj SMURD, după ce ar fi suferit un atac de panică. În timp ce aceasta era la spital, Gabriel Oprea era în platoul Antena 3, în discuţie cu Mihai Gâdea.

   

Fiul lui Gabriel Oprea (20 de ani) urmează cursurile Universităţii Româno-Americane, din 2011 a lucrat pentru creatoarea de modă Adina Buzatu ca fotomodel, în 2015 a fost numit preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite