FOTO VIDEO Bărbatul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După accident, şoferul a fugit de la faţa locului FOTO: Brigada Rutieră
După accident, şoferul a fugit de la faţa locului FOTO: Brigada Rutieră

Şoferul care a accidentat mortal duminică dimineaţa o femeie pe trecerea de pietoni, a fost prins de poliţişti. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Autorul, un tânăr de 30 de ani, a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni dintr-o intersecţie din Prelungirea Ghencea.

Poliţiştii au decoperit că autoturismul acestuia, un BMW negru, este înmatriculat în Bulgaria.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, tânărul ar fi declarat că s-a speriat de ce a făcut şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea autoturismului implicat în accidentul de circulaţie, un autoturism marca BMW, de culoare neagră, care a fost găsit într-un garaj din Bucureşti, fiind identificat şi conducătorul acestuia, în persoana lui M. C., de 30 de ani, din Bucureşti”, se precizează în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite