FOTO România romantică! Cele mai amoroase locuri din marile oraşe. Unde se întâlnesc îndrăgostiţii de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îndrăgostiţii, parte din peisajul hibernal de la malul mării
Îndrăgostiţii, parte din peisajul hibernal de la malul mării

Comercială sau nu, 14 februarie, Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor, mai pe româneşte, a devenit o sărbătoare a iubirii şi pentru mulţi dintre români, indiferent de vârstă. Dincolo de cadouri şi flori, cuplurile caută să se simtă bine împreună în diverse locuri.

„Adevărul" vă prezintă câteva dintre locurile „cu lipici" la îndrăgostiţii tineri sau mai vârstinci, în mai multe oraşe ale ţării:

ALBA IULIA Locurile de întâlnire a îndrăgostiţilor

Cele mai frecventate locuri de către tinerii îndrăgostiţi în Alba Iulia sunt, aşa cum era normal să fie, în Cetate. Aproape în fiecare anotimp, atunci când vremea o permite, pot fi văzuţi tineri în ipostaze tandre. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

BOTOŞANI Maria şi Adi, o poveste de dragoste sărbătorită de Sfântul Valentin, în ciuda iernii capricioase

Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare controversată la Botoşani. Adulţii trecuţi de 50 de ani se opun cu vehemenţă acestui curent importat în ultimii ani. Cu toate acestea, magazinele de suveniruri sunt ticsite cu marfă numai bună pentru un cadou în zilele premergătoare sărbătorii. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

Ziua Îndragostiţilor este un excelent prilej pentru botoşăneni să-şi mărturisească dragostea

BUCUREŞTI Strict romantic. Iată cele mai amoroase locuri unde te poţi iubi ca-n filme

Nu credem că zăpada de-afară e la fel de romantică ca în “Serendipity”, însă există cel puţin cinci locuri în Bucureşti în care puteţi celebra Valentine’s ca-n filme. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

CONSTANŢA Faleza Cazinoului, locul preferat de îndrăgostiţi. O poveste de un secol GALERIE FOTO

Faleza Cazinoului este, de un secol, locul preferat de îndrăgostiţi. Cea mai frumoasă clădire a Constanţei a fost, de-a lungul timpului, martorul atâtor declaraţii de dragoste!  Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

CRAIOVA Parcul Nicolae Romanescu, cel mai romantic loc FOTO

Declaraţii de dragoste, inimi scrijelite în piatră, bănci ce poartă urmele mărturisirilor calde, ale iubirilor consumate timid pe malul lacului. Parcul Nicolae Romanescu rămâne colţ de întâlnire a sufletelor frumoase. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

Parcul Romanescu, locul unde se întâlnesc, de peste un secol,  îndrăgostiţii Craiovei

GALAŢI Dragoste la zero grade. Pe Faleza Dunării, iubirea a învins zăpada GALERIE FOTO

Cel mai romantic loc din Galaţi este, fără îndoială Faleza Dunării. Anul acesta, însă, locul este de Sfântul Valentin sub o mantie de zăpadă groasă de aproape un metru, iar îndrăgostiţii sunt mai rari şi trebuie să folosească „soluţii alternative", cum ar fi obeliscul din Ţiglina sau Păpădia de la Sindicate. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

GIURGIU Cele mai romantice locuri FOTOGALERIE

Gerul şi nămeţii nu îi vor ţine cu siguranţă astăzi, 14 februarie, în case pe îndrăgostiţi, mai ales pe cei tineri. Alături de un cadou inspirat şi un sărut pătimaş, îndrăgostiţii vor opta cu siguranţă şi pentru o plimbare în locurile din Giurgiu recunoscute ca fiind ale lor. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

IAŞI Parcul Copou, locul îndrăgostiţilor. Aici se întâlneau Eminescu şi Veronica Micle FOTOGALERIE

Perioada petrecută de marele poet la Iaşi (1874-1878) a coincis şi cu povestea de dragoste trăită cu Veronica Micle. Locul preferat al celor doi a fost Parcul Copou, unde îşi poartă paşii şi îndrăgostiţii de astăzi. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

Doi îndrăgostiţi se plimbă pe lângă tetiul lui Eminescu din Copou

ORADEA Cele mai romantice locuri, pentru îndrăgostiţii de altădată FOTO

Orădenii care au trecut deja de prima tinereţe îşi amintesc cu melancolie de serile romantice petrecute pe băncuţele din Parcul Petofi şi din parcul Palatului Baroc. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

NEAMŢ  Tinerii romaşcani de ieri şi de azi, loviţi de Cupidon în "părculeţul iubirii"

Situat la adăpost, între blocuri, părculețul de pe strada Bogdan Dragoş este unul dintre locurile în care romaşcanii şi-au declarat iubirea sau mai mult decât atât, s-au îndrăgostit. Citeşte aici poveştile de dragoste ale romaşcanilor.

PLOIEŞTI „La ceas“, locul de întâlnire al îndrăgostiţilor. Amor şi istorie FOTO

Dragostea pluteşte printre fulgi mari, anul acesta, la Ploieşti. Istoria poveștilor de iubire din oraș a început, pentru foarte mulţi ploieşteni, „La ceas", într-un loc cu o istorie relativ recentă. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

Georgiana și Adrian și-au făcut planurile de Valentine's Day, la ceas. Foto Alex Policală

SATU MARE Grădina Romei, locul unde de peste 100 de ani se întâlnesc îndrăgostiţii sătmăreni GALERIE FOTO

De peste 100 de ani, Grădina Romei este locul în care s-au născut frumoase poveşti de dragoste, locul unde îşi poartă paşii şi îndrăgostiţii de astăzi. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

TIMIŞOARA Cele mai romantice locuri GALERIE FOTO

Dacă este 14 februarie, iubirea pluteşte în aer iar îndrăgostiţii ies la plimbare, ţinându-se de mână, în ciuda gerului şi a nămeţilor care au învăluit oraşul. Există însă anumite locuri unde toţi timişorenii ştiu că îndrăgostiţii îşi dau întâlnire. Citeşte aici continuarea şi vezi foto!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite