FOTO Prima poză cu piromanul care a incendiat maşini în Bucureşti. Oamenii legii sunt pe urmele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au publicat prima fotografie cu piromanul care a incendiat sâmbătă seară opt maşini în Bucureşti. Fotografia acestuia este, de fapt, o captură făcută de pe camerele de supraveghere din apropiere.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.

Ca urmare a cercetării efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc catre ipoteza unui incendiu provocat la toate cele trei incendiile. 

Imagine indisponibilă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite