FOTO ATACUL ARMAT DIN VITAN: Anchetatorii au realizat portretul robot al unuia dintre atacatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au realizat portretul robot al unuia dintre cei doi atacatori care, luni seară, au împuşcat un tânăr, în cartierul Vitan din Capitală, cu două arme automate. De asemenea, anchetatorii precizează că cel mai probabil autorii atacului s-au deplasat cu un autotursim Audi A4 sau A6.

După audierea victimei, care a răspuns la întrebări de pe patul de spital, dar şi a mai multor martori ai atacului, criminaliştii au reuşit să schiţeze portretul robot al unuia dintre cei doi bărbaţi care au tras mai multe focuri de armă asupra bucureşteanului Răzvan Isăilă.

Acesta are aproximativ 30-40 de ani, înălţime medie şi constituţie normală, spun anchetatorii.

În plus, isăilă le-a spus poliţiştilor că nu îşi explică de ce ar vrea cineva să-l omoare şi că nu îi cunoaşte pe cei care au tras asupra lui.

Poliţiştii au trimis la laborator cele două arme de foc, unde au fost prelevate de specialişti urme biologice lăsate de cei doi suspecţi, pentru a se stabili ADN-ul acestora. 

În plus, gloanţele şi tuburile de cartuş sunt expertizate balistic, pentru a se verifica dacă au fost trase cu armele găsite la faţa locului şi, de asemenea, pentru a vedea dacă armele în cauză au fost folosite la alte asemenea fapte.

În anchetă a fost implicat şi Serviciul Român de Informaţii (SRI), care deţine aparatură performantă ce nu există şi în dotarea Poliţiei.

Reprezentanţii Spitalului Floreasca din Capitală, unde este internat tânărul împuşcat, spun că starea acestuia este stabilă, fiind internat în continuare la Secţia de terapie intensivă.

Poliţiştii şi procurorii care investighează atacul armat produs, luni seară, în cartierul Vitan din Bucureşti au stabilit că agresorii au tras peste zece gloanţe asupra victimei, mai întâi în rafale, iar apoi foc cu foc, susţin surse judiciare.

Conform surselor citate, incidentul a fost văzut de mai multe persoane, însă cea mai completă declaraţie aparţine persoanei care a sunat prima la numărul de urgenţă 112 şi care a anunţat autorităţile că un om a fost împuşcat, precizând locul în care s-a produs incidentul.

Martorii au afirmat că, în momentul atacului, victima se afla în maşină.

Potrivit martorilor, la un moment dat, lângă maşina bărbatului a oprit un autoturism de lux de culoare gri, care avea numere de Bulgaria, din care doi bărbaţi îmbrăcaţi în negru au început să tragă.

Agresorii ar fi tras mai întâi o rafală, după care asupra victimei s-a tras foc cu foc, de câteva ori.

Persoanele care îl recunosc pe bărbatul din fotografie sunt rugate să apeleze de urgenţă serviciul 112.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite