Fostul adjunct al Jandarmeriei în perioada protestelor din 10 august a fost detaşat la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Cucoş a fost detaşat la Buzău
Sebastian Cucoş a fost detaşat la Buzău

Fostul prim adjunct al Jandarmeriei Române în perioada protestelor din august 2018 a fost detaşat 3 luni la Jandarmeria Buzău. Gheorghe Sebastian Cucoş se va ocupa de Ordine Publică în timp ce va rămâne în conducerea Jandarmeriei.

 Gheorghe Sebastian Cucoş este împuternicicit să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică, conform datelor comunicate de IJJ.

El va activa la birou, la serviciul de Ordine Publică, dar în situaţii speciale ar putea fi trimis şi la acţiuni, în stradă.

”Domnul Sebastian Cucoş este detaşat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, prin ordinul Inspectorului General, să îndeplinească activităţi specifice pe linia misiunilor de ordine publică timp de 3 luni. El este încadrat în continuare pe funcţia de director la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Detaşarea este de 3 luni, începând cu data de 13 februarie 2020”, a declarat Georgiana Nazîru, purtător de cuvânt al IJJ Buzău.

Sebastian Cucoş este urmărit penal în dosarul violenţelor din 10 august, din Piaţa Victoriei, din Capitală, fiind acuzat de  complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite