Finul lui Ridzi, anchetat după ce a înjurat un echipaj de poliţie şi a condus băut / Bărbatul are 13 dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a dovedit că şoferii consumaseră alcool înainte de a se urca la volan
S-a dovedit că şoferii consumaseră alcool înainte de a se urca la volan

Finul Monicăi Iacob Ridzi, Emil Bercea, este cercetat penal după ce a înjurat un echipaj de poliţie fiindcă a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Omul de afaceri riscă închisoarea pe un an.

Emil Bercea, finul primarului Tiberiu Iacob- Ridzi şi al fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi,a împlinit astfel 16 dosare pe numele său, dintre care 13 sunt penale.

Săptămâna trecută, Bercea a băut, iar apoi s-a urcat la volan. Ghinionul său a fost ca un echipaj al Poliţiei Rutiere să-l oprească pentru un control de rutină şi să-l pună să sufle în fiolă. Fiindcă bărbatul doar a mimat că suflă în aparatul Drager, Poliţia a stabilit că trebuie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

La spital a urmat un alt circ făcut de Emil Bercea. Omul de afaceri a refuzat iniţial să se conformeze regulilor şi să i se recolteze probe biologice.

Doar după consilierea cu avocatul său, acesta a acceptat, dar a continuat să-i înjure pe poliţişti şi personalul medical. Pentru ameninţările şi jignirile aduse, Bercea s-a ales cu un nou dosar penal în care este acuzat de  sfidarea organelor judiciare, în timp ce pentru fapta iniţial - de a conduce sub influenţa băuturilor alcoolice - finul lui Ridzi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite