Familie din Ilfov, jefuită de falşi poliţişti. Hoţii au plecat cu peste 20.000 de euro şi cu maşina familiei. Momentul, surprins de camerele video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din curtea familiei se vede cum unul dintre bărbaţi deschide poarta Foto: Captură video
Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din curtea familiei se vede cum unul dintre bărbaţi deschide poarta Foto: Captură video

Mai mulţi bărbaţi care au pretins că sunt poliţişti au intrat miercuri dimineaţa într-o casă din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. Hoţii i-au imobilizat pe membrii familiei şi au fugit apoi cu peste 20.000 de euro. O cameră de supraveghere a surprins însă momentul în care autorii jafului fug cu maşina familiei.

Poliţiştii din oraşul Popeşti-Leordeni au fost sesizaţi, miercuri, de către un bărbat prin apel la 112 cu privire la faptul că în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 4,30, doi indivizi au pătruns în locuinţa sa, i-au legat pe el, pe soţie şi pe soacră şi au furat o sumă importantă de bani şi bunuri, conform Digi 24.

Potrivit unor surse judiciare, bărbaţii au pătruns în curtea locuinţei din Popeşti-Leordeni, i-au trezit pe proprietari, cărora le-au spus că sunt poliţişti şi desfăşoară o anchetă, după care i-au legat şi au căutat bunuri şi bani în locuinţă, de unde au furat 20.000 de euro şi au plecat cu maşina familiei.

"La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Popeşti-Leordeni, specialişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă", informează IPJ Ilfov.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din curtea familiei se vede cum unul dintre bărbaţi deschide poarta, apoi se urcă rapid în maşina familiei alături de alţi trei bărbaţi şi pleacă.

Membrii familiei care a fost jefuită au povestit că au fost legaţi la mâini şi la picioare, iar la ochi li s-a pus bandă adezivă.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite