Doi soţi şi fiica lor de 21 de ani au murit într-un cumplit accident de circulaţie, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda încercărilor de resuscitare, medicii au declarat în cele din urmă cele patru decese Foto: Venezia Today
În ciuda încercărilor de resuscitare, medicii au declarat în cele din urmă cele patru decese Foto: Venezia Today

Doliu pentru rudele unei familii de români din Italia. O femeie de 40 de ani, soţul ei în vârstă de 45 de ani şi fica lor de 21 de ani au murit duminică seara într-un tragic accident de circulaţie, în Portegrandi, în apropiere de Veneţia. Un autoturism condus de o tânără de origine indiană a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina în care se afla familia de români. Şi şoferiţa a murit în urma impactului.

Pentru salvare au intervenit pompierii, carabinieri şi poliţiştii. Trei femei şi un bărbat au murit: acesta este bilanţul accidentului rutier foarte grav care a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii pe şoseaua Triestina 14, în localitatea Portegrandi, pe teritoriul Quarto d’Altino, relatează, luni, Venezia Today.

Din primele informaţii, două autoturisme s-au ciocnit frontal la kilometrul 17 + 300: impactul a fost violent, autovehiculele au fost complet distruse, iar unul dintre ele a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Un al treilea autoturism, care a sosit câteva minute mai târziu, a lovit unul dintre vehiculele accidentate. 

Potrivit unei carabinierilor, care au efectuat o anchetă, se pare că o maşină Toyota Yaris condusă de Jyotika P., o femeie de origine indiană în vârstă 29 de ani care locuieşte în Mestre, a intrat pe banda opusă, lovind un Ford Focus în care se afla o familie de români. 

accident italia foto brigada de pompieri

 Foto: Brigada de Pompieri

La volan se afla Tatiana C., în vârstă de 40 de ani din România, pe scaunul pasagerului, soţul ei Francisc C., 45 de ani si, pe bancheta din spate, fiica lor de 21 de ani Diana F.. 

Violenţa impactului a produs moartea instantanee a tuturor celor patru persoane implicate. 

Conform sursei citate, în urma accidentului, Fordul s-a răsturnat pe câmpul de lângă drum, în timp ce celălalt autoturism s-a învârtit de mai multe ori şi a rămas cu spatele pe şosea. Aceasta a fost însă lovit, câteva minute mai târziu, de un Mercedes clasa G condus de un bărbat de 65 de ani din Treviso, la bordul căreia se afla şi o femeie de 62 de ani din Mestre.

Impactul, în acest caz, a fost uşor. Cuplul, în stare de şoc, a fost însoţit la camera de urgenţă a Angelo di Mestre pentru un control şi au fost externaţi puţin mai târziu. 

Pompierii, ambulanţele şi carabinierii au sosit pentru operaţiunile de salvare. Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru a extrage victimele dintre fiarele maşinilor distruse. În ciuda încercărilor de resuscitare, medicii au declarat în cele din urmă cele patru decese. În timpul operaţiunilor de salvare şi recuperare a victimeleor, drumul a rămas închis.

accident italia foto brigada de pompieri

Foto: Brigada de Pompieri

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite