De 1 Mai, toate drumurile duc spre litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate hotelurile de pe litoral şi cluburile vor fi deschise în weekendul 29 aprilie - 1 mai, când la malul mării sunt aşteptaţi să sosească peste 15.000 de turişti.

La fel ca anul trecut, la Mamaia va fi organizată o paradă cu dansatoare, care alegorice şi maşini de epocă. „Suntem în discuţii cu agenţiile de turism şi, dacă vor fi solicitări, vom organiza o paradă care să cuprindă tot litoralul. Dacă nu, ne gândim să marcăm deschiderea sezonului în Mamaia", a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei „Litoral-Delta Dunării". În nordul staţiunii Mamaia vor fi organizate petreceri dedicate celor care iubesc muzica house. Muzica va răsuna timp de 60 de ore în cele două corturi încălzite ce vor fi amplasate pe plajă. Vor mixa DJ-i renumiţi, printre care Sven Väth, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Pagal sau Optick.

Cât costă minivacanţa

Preţurile la cazare de 1 Mai sunt pentru toate buzunarele, de la 35 de lei până la 1.000 de lei pe noapte. La cinci stele, minivacanţa de trei zile costă 1.500 de lei sau chiar 1.000 de lei, în sistem all inclusive. La patru stele, pentru o noapte de cazare, turiştii vor plăti 1.225 de lei, pentru un sejur de trei nopţi, cu mese incluse.

La unităţile de cazare de trei stele din Mamaia, tarifele sunt cuprinse între 87 de lei şi 235 de lei. Începând de la 1 mai, turiştii pot veni cu bebeluşii la mare. În acest an, 20 de hoteluri de pe litoral ­şi-au adaptat spaţiile de cazare, masă şi joacă pentru cei mici. Turiştii cu suzetă au parte de sejururi gratuite.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite