Cumpănaşu: DIICOT a cerut familiei să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei Măceşanu. Refuzăm să ridicăm un astfel de document

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cumpanasu Inquam Photos / Bogdan Danescu
Alexandru Cumpanasu Inquam Photos / Bogdan Danescu

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută la Caracal după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă, susţine că DIICOT a cerut familiei să să ridice certificatul de deces pe numele fetei, precizând că nu familia nu va ridica un astfel de document, reclamând că aceasta nu a fost căutată, iar pista traficului de persoane nu a fost investigată.

”DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă. (...) Decizia amiliei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, spune unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, referindu-se la butoiul în care se presupune că a fost ars trupul Alexandrei.

Cumpănaşu susţine că probele prezentate până acum sunt ”indirecte, puţine şi cu marii dubii (raportul INML)”.

”Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Şi când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun...) vom da o declaraţie clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi există foarte multe probe în acest sens!„, conchide unchiul Alexandrei Măceşanu.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite