Cum să nu ţi se fure maşina sau din maşină, în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vacanţă avem tendinţa să fim mai puţin vigilenţi cu bunurile noastre. Pentru a nu devein însă victimele hoţilor de şi din maşini, este important să ţinem seama de recomadările poliţiei.

Astfel, este de preferat să parcaţi automobilul în locuri păzite şi luminoase, să aveţi alarmă la maşină  şi, eventual un sistem de urmărire prin GPS. Încuiaţi uşile automobilului şi verificaţi-le chiar dacă plecaţi pentru foarte puţin timp de lângă acesta.

Vezi AICI cum sunt încurajaţi hoţii de maşini!

Nu lăsaţi în autoturism, genţi sau sacoşe chiar dacă nu conţin bunuri de valoare, deoarece pot atrage atenţia infractorilor, care nu ştiu ce se află în interiorul acestora!
Nu lăsaţi în autoturism detectorul de radar, GPS-ul, interfaţa radio cd-ului auto, telefoane mobile, laptop-uri, camere video sau foto, documente, cărţi de credit, sume mari de bani sau obiecte de îmbrăcăminte, chiar şi atunci când părăsiţi autoturismul pentru o foarte scurtă perioadă de timp!
Fiţi preventivi, deoarece pagubele pot fi mult mai mari decât valoarea bunurilor sustrase, având în vedere faptul că o mare parte din furturile din autoturisme, au ca mod de operare spargerea geamului!

Citiţi AICI alte recomandări pentru concediu!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite