Crimă de Sfântul Ștefan: Femeie de 30 de ani ucisă de soțul ei, fiind strangulată și bătută cu bestialitate

0
Publicat:

O femeie de 30 de ani, din Galați, a fost omorâtă în a treia zi de Crăciun. Ea a fost ucisă de soțul său, fiind bătută cu bestialitate și strangulată. Ucigașul a fost prins și reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Un bărbat și-a ucis soția în bătaie FOTO: Arhivă, Adevărul
Un bărbat și-a ucis soția în bătaie FOTO: Arhivă, Adevărul

Crima a avut loc de Sfântul Ștefan, în a treia zi de Crăciun. Tragedia s-a întâmplat în cartierul Micro 20, într-un bloc de pe strada Furnaliștilor. Un bărbat de 35 de ani și-a bătut crunt soția de 30 de ani. Ulterior, femeia a fost strangulată.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că și-a bătut soția. El le-a mai spus dispecerilor că va pleca de acasă și va lăsa ușa deschisă. Ajunși la fața locului, echipajul medical de pe Ambulanță au găsit-o pe femeie decedată, având urme de strangulare.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost prins și reținut de polițiști. Potrivit unor surse, nu există reclamații de violență domestică în cazul acestei familii. Cei doi aveau copii. 

Propunere de arestare preventivă

Dosarul instrumentat de polițiștii de Investigații Criminale este coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. 

„La data de 27.12.2023, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. art. 188 alin. (1) Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în după-amiaza zilei de 27.12.2023, în jurul orei 16:00, aflându-se în locuinţa comună din municipiul Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenţă (sugrumare) asupra soţiei sale, în vârstă de 30 de ani, cauzându-i decesul. La data de 28.12.2023 s-a dispus reţinerea suspectului, pentru o durată de 24 de ore”, a transmis Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

Bărbatul va fi dus astăzi în fața unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite