Convorbiri "prietenoase" dintre Vîntu şi Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe youtube se găsesc trei înregistrări, despre care se spune că ar fi fost realizate în data de 13 aprilie. Din acestea reiese că Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă  au o relaţie prietenească, iar cei doi folosesc un limbaj colorat.

În înregistrări cei doi vorbesc despre conflictul dintre ei, care nu ar fi unul real, despre viitorul Realitatea Media, despre noul CA al Realitatea, dar şi despre Elena Udrea, Traian Băsescu şi Emil Boc.

"Nu sunt de acord cu strategia ta. O respect, după cum ai văzut, punct cu punct", a spus Vântu, răspunsul lui Ghiţă fiind: "Da".

"Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f... în gură, că ne gazăm...", continuă Vântu, fiind completat de Ghiţă: "E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare...".

"Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine… Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem…Suntem mult mai puternici dacă - este o părere, joc de mult în piaţa asta - suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră...(...) io sunt acţionar…tu eşti manager.. (...) Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani (…) Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine", mai spune Sorin Ovidiu Vântu.

VEZI VIDEO CU ÎNREGISTRĂRILE

PARTEA A DOUA A CONVORBIRII PARTEA A TREIA

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite