Consilierul personal al lui Emil Boc a fost implicat într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pal Peter
Pal Peter

Pal Peter, consilier personal al premierului Emil Boc, a fost implicat, vineri seara, într-un accident auto pe raza localităţii Vâlcele, judeţul Cluj, maşina în care se afla intrând în coliziune cu un alt autoturism.

UPDATE Accidentul în care a fost implicat, vineri seară, în localitatea clujeană Vâlcele, consilierul personal al premierului Emil Boc, Pal Peter, a fost provocat de un şofer care consumase băuturi alcoolice. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat  că accidentul care a avut loc pe DN1 E60, în localitatea Vâlcele, la ora 22.30, a fost provocat de un bărbat în vârstă de 37 de ani care a intrat cu maşina pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe DN1 E60. Florin G., de 37 de ani, conducea un autoturism în direcţia Cluj-Napoca spre Turda şi a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens. Aici a lovit autoturismul condus de Pal P. (Pal Peter, consilierul personal al premierului Emil Boc - n.r.), aflat pe banda a doua, apoi a acroşat un al treilea autoturism aflat pe prima bandă. În urma accidentului, a fost rănit grav Florin G., conducătorul autoturismului care a produs accidentul şi au fost răniţi uşor conducătorul autoturismului de pe banda doi ( Pal Peter - n.r.) şi un pasager din acest autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest a lui Florin G. a rezultat o alcoolemie de 0,24 la mie alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la IML Cluj pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei.

Pal Peter conducea un autoturism de teren marca BMW X3 si se îndrepta dinspre Turda spre Cluj-Napoca. În comuna Vâlcele, masina sa a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford Mondeo care circula spre Turda.
Conform politistilor, din primele cercetari reiese ca vinovat de producerea accidentului este soferul automobilului Ford Mondeo, care ar fi intrat pe contrasens.
Soferul autoturismului Ford Mondeo, consilierul Peter Pal si o femeie care se afla cu acesta în masina au fost transportati la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale.
Consilierul a declarat că  a fost implicat într-un accident rutier, după ce un şofer care circula cu viteză a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite