Articol publicitar

Cei cinci paşi pentru o educaţie şi o carieră de succes încep la târgul internaţional World Education

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
WorldEducation1

Alegerea programului, pregătirea documentelor necesare, redactarea scrisorii de motivaţie, alegerea posibilitaţilor de finanţare, obţinerea certificatul de limbă străină – cei cinci paşi pentru o educaţie şi o carieră de succes vor fi în centrul atenţiei la cel mai mare târg de consultanţă educaţională pentru studii în străinătate - World Education

Târgul World Education va deschide în România noul sezon de admitere în această toamnă. Formatul târgului este unic în România, acesta fiind adresat doar celor interesaţi de studii în străinătate, oferind consultanţă individuală gratuită pentru întregul proces de aplicare. World Education adună sub un singur acoperiş universităţi occidentale de elită, elevi şi familii din România, oferind oportunitatea unei alegeri informate privind viitorul educaţional şi profesional al tinerilor elevi şi studenţi.

Succesul este o chestiune de informare.

Alegerea datelor pentru târgul World Education nu este întâmplătoare - Octombrie este luna în care viitorii studenţi trebuie să adune cele mai noi informaţii, pentru a fi pregătiţi să-şi realizeze planurile în timp util. Învăţământul superior internaţional nu mai este un lux, alegerea principală a tinerilor se reduce în mare parte la această dilemă - să fie în România sau în străinătate. Pentru a vă asigura că veţi lua cea mai buna decizie, trebuie să vă informaţi. Este posibil să constataţi că temerile cu privire la ideea de a studia în străinătate sunt în zadar, pentru că posibilităţile sunt numeroase şi accesibile. Orizontul educaţional al românilor s-a extins odată cu intrarea în UE şi pe lângă binecunoscutele destinaţii Germania şi Austria, s-au adăugat destinaţii de top cum ar fi Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franţa, Elveţia şi Suedia .

V-aţi gândit unde doriţi să vă continuaţi studiile - aici sau în străinătate? Ce doriţi să studiaţi, în ce ţară, cunoaşteţi suficient de bine limba străină şi vă puteţi acoperi cheltuielile ?

Dacă nu v-aţi gândit încă – acum e momentul!
Deşi este doar începutul anului şcolar 2013/2014, dacă doriţi să vă continuaţi studiile în afara României, este timpul pentru a începe pregătirile, primul termen limită pentru admiterea la universităţile din Marea Britanie fiind 15 Ianuarie 2014. Cu cât mai devreme vă decideţi şi depuneţi dosarul, cu atât mai mare este şansa să intraţi la universitatea de vis, să găsiţi o cazare frumoasă şi să începeţi o viaţă nouă în străinătate.

Alegerea - cu cât mai mult, cu atât mai bine
Cu cât mai multe informaţii profesioniste primiţi, cu atât mai bună va fi alegerea; dar este important şi de unde le obţineţi!
World Education şi IntegralEdu au parteneriate de lungă durată încheiate cu peste 200 de universităţi de top din lume şi primeşte permanent de la acestea informaţii actualizate despre noile oportunităţi de studiu. Consultanţii educaţionali internaţionali ştiu că cea mai bună opţiune de informare este întâlnirea personală cu elevii şi întrebările şi răspunsurile directe. Este indicat astfel să alocaţi câteva ore din timpul vostru liber pentru a obţine cele mai recente informaţii direct de la sursă, în loc să căutaţi ore în şir pe internet şi să citiţi informaţii care deseori sunt contradictorii sau incomplete.
Rezultatul remarcabil de a fi Consultantul numărul 1 pentru studii în străinătate din Europa de Est se datorează experienţei şi cunoştinţelor consultanţilor grupului de firme Integral. Odată cu extinderea pe piaţa românească, numărul celor admişi la studii în universităţi de elită din străinătate a crescut considerabil. Colaborările cu universităţile partenere facilitează furnizarea de informaţii actualizate şi sprijină procesul de consultanţă individuală, având ca rezultat admiterea cu succes la studii a tinerilor din România.

În fiecare an, mii de tineri români pleacă să studieze în străinătate. Cu mult înainte de momentul urcării în avion, o mare parte dintre aceştia au făcut primii paşi participând la târgul World Education.

Aflaţi cum puteţi evita cele mai des întâlnite greşeli precum:
- Întocmirea greşită a dosarului şi depunerea lui în ultimul moment
- Alegerea unei universităţi pe criterii greşite
- Alegerea greşită a programului de studiu
- Copierea scrisorii de intentie

Bugetul redus nu este o piedică pentru a studia în străinătate.
În cazul în care finanţele reprezintă o problemă, există o soluţie pentru fiecare buzunar. Atâta timp cât vreţi să studiaţi în străinătate, posibilităţile sunt numeroase - de la educaţie gratuită în Danemarca şi Suedia, la finanţarea studiilor de către statul britanic sau cel olandez. Există alte sute de oportunităţi despre care veţi afla în cadrul întâlnirilor individuale cu consultanţii IntegralEdu .
Toţi cei care sunt interesaţi să studieze în străinătate pot face cei cinci paşi pentru atingerea acestui scop alături de un consultant educaţional.

WE2

Înregistraţi-vă gratuit pe site-ul www.integraledu.ro pentru a vă programa o întâlnire în birou cu un consultant sau pe www.worldeducation.ro  pentru a participa la târgul World Education.
Atât participarea la eveniment cât şi sesiunile de consultanţă educaţională sunt gratuite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite