Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei acuză poliţiştii de la IPJ Olt de complicitate. În documentele MAI, dispariţia Alexandrei „figurează ca plecare voluntară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Cumpănaşu acuză poliţiştii de la IPJ Olt de complicitate în răpirea Alexandrei. Unchiul fetei susţine că în fişa oficială de evenimente a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pe 25 iulie, după ce Alexandra  sunase la 112 şi ceruse ajutorul, tânăra figura doar că „a plecat în mod voluntar de la domicilu”. Răpirea Alexandrei fiind menţionată în fişa poliţiştilor din Olt abia după ce Gheorghe Dincă a fost prins.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumănaşu, susţine că Poliţia din Olt a muşamalizat dispariţia Alexandrei şi a scris în documentele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) că fata a plecat voluntar de acasă.

Noile acuzaţii au fost lansate de unchiul Alexandrei în noaptea de duminică spre luni, într-o postare pe Facebook:

„Dovada complicităţii conducerii IPJ Olt in situaţia răpirii si posibilei omorâri a Alexandrei (Eu sper ca trăieşte): Fişa de evenimente oficială a MAI pentru zilele 24,25 şi 26 Iulie!!  Deşi tatăl lui Alex merge pe 24  Iulie la politia Dobrosloveni să reclame dispariţia este trimis acasă iar conform Fişei de Evenimente Oficială a MAI pentru acele zile pe data de 25 IPJ Olt raportează la 18:18 către MAI ca Alexandra figurează ca plecare voluntară după ce aceasta sunase deja la 112 şi vorbise deja cu 2 poliţişti din Caracal pe telefoanele personale. Răpirea Alexandrei este raportat de şeful IPJ Olt, Alexe, abia la ora 10:53 a doua zi când monstrul  se afla deja arestat de 5 ore şi Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pentru  Alexandra!. Nu ma las pana când criminalii ăştia nu vor face puşcărie sau până nu spun tot adevărul din spatele Animalului!”, a scris Cumpănaşu, pe Facebook

În aceeaşi postare de pe Facebook, unchiul Alexandrei Măceşanu a publicat ca dovadă şi un document, care ar fi fişa de evenimente a IPJ Olt pentru cazul adolescentei de 15 ani:

Imagine indisponibilă

Alexandra Măceşanu a fost răpită pe 24 iulie, iar pe 25 iulie, la ora 11.05, a sunat la 112 ca să ceară ajutor, pentru a fi salvată din casa lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a fost prins abia a doua zi, pe 26 iulie, la ora 6 dimineaţa. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite