Cadavrul unui cetățean străin, găsit în Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii și procurorii au deschis joi o anchetă, după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit în anexa unei facultăți din Sectorul 6, miercuri seară.

Cadavrul unui bărbat, găsit în Sectorul 6 / Foto: Arhivă
Cadavrul unui bărbat, găsit în Sectorul 6 / Foto: Arhivă

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o anexă a unei clădiri, din Sectorul 6, a fost găsită o persoană care nu mai prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. Personalul medical prezent a declarat decesul bărbatului.”, a transmis, joi, Poliția Capitalei.

Poliția a fost alertată de mai mulți studenți care au găsit trupul bărbatului lângă o ghenă din curtea unei facultăți din Sectorul 6.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că este vorba de un cetățean nepalez de 27 de ani, care locuia legal într-un complex de cămine din Sectoul 6 împreună cu mai mulți cetățeni străini. De asemenea, se pare că este vorba de o sinucidere.

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, au mai precizat poliţiştii.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite