Bonă din Bucureşti, reținută după ce a bătut un copil de un an: mama celui mic a văzut scenele șocante pe camere

0
Publicat:

O femeie de 69 de ani din București a fost reținută, după ce a lovit în mod repetat un copil de doar un an și două luni. Părinţii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platformă online. Imaginile groaznice au fost văzute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.

Bebeluș bătut de bonă, în Capitală FOTO: SHUTTERSTOCK
Bebeluș bătut de bonă, în Capitală FOTO: SHUTTERSTOCK

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Secţia 22 Poliţie au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unei femei, în vârstă de 69 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe.

O femeie a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de un an şi două luni, a agresat fizic de către bona, în vârstă de 69 de ani. 

Femeia, cunoscută pe o platformă online

Potrivit cercetărilor, în cursul lunii aprilie 2024, fiind în căutarea unei bone pentru fiul său, mama minorului ar fi cunoscut, prin intermediul unei platforme online, o persoană ce s-a recomandat a fi bonă cu experienţă. Ulterior, cele două persoane s-ar fi înţeles ca femeia cunoscută prin intermediul reţelei respective să aibă grijă de fiul ei doar în anumite zile.

„Astfel, în perioada 16 aprilie-13 mai 2024, bona a fost solicitată de părinţii minorului, în repetate rânduri, să aibă grijă de fiul lor, fără ca aceştia să sesizeze aspecte care să le ridice suspiciuni în privinta comportamentului ei. La data de 15 mai 202, mama minorului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinţei de domiciliu, moment în care a observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său a fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat şi lovit în mai multe zone ale corpului”. a transmis Poliția Capitalei.

Persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 69 de ani, a fost identificată de polițiști.  Vineri, 17 mai 2024, a fost pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitei. Ulterior, aceasta a fost condusă la audieri.

„În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a mai trasmis Poliția. 

Cercetările sunt continuate de către Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite