Bărbatul care a făcut glume obscene la 112 are zeci de mii de „fani” pe Facebook. Amenda de 1.000 de lei nu l-a descurajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Pian – bucureşteanul care a postat pe Facebook un video în care sună la 112 şi îi spune operatoarei o obscenitate legată de coronavirus a fost amendat de poliţişti cu 1.000 de lei – fapt care nu l-a descurajat să poste în continuare alte glume de prost gust pe acelaşi subiect. Bărbatul are 21.628 de „fani” pe Facebook.

„Referitor la filmarea apărută în spaţiul public, în care un bărbat se filmează în timpul efectuării unui apel fals pe 112, facem precizarea că acesta a fost condus ieri, la sediul Secţiei 21 Poliţie şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Pe data de 22 martie, George Pian a postat un video pe reţeaua Tik Tok şi apoi pe Facebook în care face un apel fals la 112. Pe telefonul mobil pe care acesta îl ţine în mână se vede clar că apelul a fost făcut la numărul de urgenţă. După ce o ţine de vorbă pe operatoarea care îl întreabă ce urgenţă are, bărbatul îi spune o obscenitate.

21.628 de persoane îl urmăresc pe Facebook pe George Pian

Marţi, în jurul prânzului, bărbatul a postat un nou video, din care rezultă că a apelat la serviciile unei escorte, care îi spune „tarifele”. „Acuma e oroblemă cu virusul ăsta, te deranjează dacă vin cu o mască de gaze pe faţă”, îi spune George Pian, care râde singur de propria „ispravă”.

„A durut amenda?”, îl întreabă unul dintre utilizatorii care au comentat noul vidoclip. Unii dintre cei care comentează postările lui George Pian îl înjură, alţii se arată amuzaţi de clipurile video. Sunt 21.628 de persoane care urmăresc mesajele postate de George Pian, care primesc instant notificări cu privire la conţinutul nou publicat de acesta. 

Luni, după video-ul în care ţine lina de urgenţă ocupată, George Pian a postat un mesaj agramat: „atentie acest video este un pamflet!!!! la telefon era sora mea si eu am trexuto (n.r. – trecut-o) in telefon 112 multumesc celor ce au inteles gluma o zi frumoasa”.

În perioada 25 februarie – 18 martie, operatorii STS au preluat peste 12.000 de apeluri referitoare la virusul COVID-19. În foarte multe cazuri, cetăţenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a afla informaţii despre coronavirus, fără a avea urgenţe reale. În cazul apelurilor  false la 112, amenzile merg până la suma de 5.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite