Autostrada A2, redeschisă în totalitate începând cu ora 13.00. Ce drumuri au rămas închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul a fost reluat pe pe autostrada A2 pe tronsoanele Lehliu-Gară - Drajna şi Cernavodă - Constanţa a fost redeschis, rămâne închis pe segmentul Bucureşti – Lehliu-Gară. Însă doar până la ora 13.00, când autorităţile au anunţat că va fi redeschis şi acest segment. De asemenea, a fost redeschis şi DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa),

UPDATE O nouă atenţionare Cod galben de polei şi vânt puternic intră în vigoare vineri la ora 05.00, avertizarea fiinf valabilă până sâmbătă la ora 12.00. De asemenea, o informare meteorologică de intensificări de vânt, zăpadă spulberată şi polei este valabilă în perioada 12 - 13 ianuarie, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

UPDATE Autostrada A2 va fi redeschisă în totalitate începând cu ora 13.00.

UPDATE Circulaţia pe autostrada A2 pe tronsoanele Lehliu-Gară - Drajna şi Cernavodă - Constanţa a fost redeschisă, joi, începând cu ora 11.00, însă traficul este în continuare oprit pe segmentul Bucureşti – Lehliu-Gară, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

UPDATE 10.30 Începând cu ora 10.15, a fost redeschisă Autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9.30, s-a redeschis tronsonul Feteşti - Cernavodă al Autostrăzii A2.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate, circulaţia rutieră este închisă pe două autostrăzi (A2 Bucureşti-Constanţa şi A4 Ovidiu-Agigea), pe un drum naţional (DN3 CT - tronsonul Cobadin-Ostrov) şi pe 58 de drumuri judeţene. De asemenea, pe trei drumuri judeţene (toate în judeţul Brăila) se circulă cu restricţie de tonaj (3,5 tone).

Având în vedere mesajele de atenţionare şi informare emise de Administaţia Naţională de Meteorologie, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional).

În judeţul Olt, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri în zona Corabia, pe DN54A Corabia - Grojdibodu şi pe DN54 Corabia - Vişina şi Corabia - Gârcov. Fenomenul mai este semnalat local în judeţele Cluj şi Sibiu, iar pentru Vrancea şi Botoşani Administaţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionare nowcasting.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite