Antonescu: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, ma retrag definitiv din viaţa politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, vineri, în plenul Camerelor reunite, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage "definitiv" din viaţa politică.

"Veţi fi sau nu suspendat azi, veţi fi sau nu demis, de verdictul poporului, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum, nu ştiu ce veţi face, dar vă urez şi dumneavoastră şi mie un singur lucru: să apucăm amândoi o justiţie pe deplin independentă în România", a declarat Crin Antonescu, adăugând: "Dumneavoastră, personal, vă urez un preşedinte atât de bun, încât să fie bun şi pentru dumneavoastră".

El a mai spus că Traian Băsescu a fost şi este un om politic puternic. "Nu a fost, şi pentru asta nu îl putem pedepsi, şi nu va fi niciodată un adevărat lider al acestei naţiuni", a adăugat el. 

Preşedintele Traian Băsescu nu a fost prezent în plenul Parlamentului, pe timpuol discursului lui Traian Băsescu. Vezi aici detalii!

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite