Anchetă în cazul polițistului care și-a pierdut încărcătorul. Ce s-ar fi întâmplat cu acesta

0
Publicat:

Un polițist din București a pierdut încărcătorul de la pistol în seara de 7 noiembrie. Poliția Capitalei a transmis la acel moment că a fost deschisă o anchetă, iar acum revine cu mai multe clarificări despre caz.

Încărcătorul armei polițistului din București ar fi fost aruncat la gunoi / Foto: IGPR
Încărcătorul armei polițistului din București ar fi fost aruncat la gunoi / Foto: IGPR

„Polițiștii Secției 12 au demarat, de la acel moment, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.”, a transmis joi Poliția Capitalei.

Potrivit sursei, în urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi luat încărcătorul armei și l-ar fi aruncat la gunoiul dintr-o societate comercială de alimentație publică.

Cele 3 persoane au fost conduse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente”,  a mai transmis poliția.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite