Ameninţare cu bombă la Tribunalul Bucureşti. Sediul instanţei a fost evacuat, iar Serviciul Pirotehnic a constatat că alerta este falsă - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Sediul Tribunalului Bucureşti a fost evacuat în urma unei alerte cu bombă primită la numărul de urgenţă 112, iar echipele Serviciului Pirotehnic al Poliţiei Române au verificat fiecare încăpere a clădirii şi au constatat că alarma este falsă. Este a doua alertă falsă cu bombă care vizează o instanţă de judecată în ultimele două săptămâni, după ce o acţiune asemănătoare s-a desfăşurat pe 29 iunie la Curtea de Apel Bucureşti.

UPDATE: Alerta cu bombă de la Tribunalul Bucureşti a fost falsă, în urma cercetărilor apelul telefonic de miercuri care anunţa prezenţa unui dispozitiv exploziv în clădire fiind infirmat, informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri, prin apel 112, că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv explozibil.

„Astăzi, la ora 11,25, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Circulaţia rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piaţa Unirii a fost restricţionat”, informa DGPMB.

La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, clădirea fiind evacuată.

În jurul sediului Tribunaului Bucureşti a fost delimitat un perimetru de siguranţă, iar personalul din instanţă, precum şi justiţiabilii au fost evacuaţi din clădire. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite