Aglomeraţie la Aeroportul Otopeni. Răzvan Pascu: Mi se pare abject, profund greşit, să iei o măsură doar din pix

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Otopnei este din nou aglomerat Foto: Captură Digi24
Aeroportul Otopnei este din nou aglomerat Foto: Captură Digi24

Consultantul turistic Răzvan Pascu a postat, vineri, pe Facebook imagini din terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, unde sute de persoane se înghesuie, la intrarea în ţară pentru a realiza formalităţile impuse de pandemia de COVID-19. Acesta critică dur autorităţile pentru că iau măsuri din birou, fără a le trece prin filtrul raţiunii.

”LIVE din aeroportul Otopeni, la Sosiri. Încerc mereu să rămân cât se poate de echilibrat, să găsesc soluţii când alţii se plâng şi intră în panică, să fiu concentrat doar pe rezultat. Mi-a ieşit până acum. Însă când văd Statul Român cum îşi bate joc de cetăţeni, nu pot să rezist, nu mă pot abţine. Mi se pare abject, profund greşit, să iei o măsură doar din pix într-un birou, fără să treci acea măsură prin filtrul raţiunii”, a scris Răzvan Pascu pe Facebook. 

El continuă: ”Oamenii aceştia sunt vaccinaţi şi veniţi în ţară cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coadă minim o oră, dacă nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt şi ei epuizaţi, s-au săturat şi să se certe cu toată lumea, deşi ei nu au nicio vină şi aplică doar o lege cretină pe care au dat-o unii dintr-un birou. Care este logica pentru care Statul Român nu îi lasă pe toţi aceşti oameni să se testeze la sosirea în România? Care?”. 

Răzvan Pascu transmite un mesaj Guvernului: ”Dacă te interesează cu adevărat de cetăţenii tăi, Guvernule, care este logica în măsurile pe care le iei din pix, într-un birou, fără să te gândeşti înainte dacă ai şi capacitatea să le pui în practică? Vrem să respectăm toate regulile, nu suntem împotriva regulilor, înţelegem perioada complicată prin care trecem. Dar vrem şi să trăim decent. Nu îţi bate joc de noi, dragă Stat Român. Dă-ne reguli clare, simple şi pe care tu singur să le poţi aplica şi gestiona!”

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite