Sorin Cîmpeanu: „Sunt unicul deputat care a reuşit performanţa de a fi dat afară de două ori din aceeaşi comisie. Eram singurul din învăţământul superior“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîmpeanu- FOTO Eduard Enea
Sorin Cîmpeanu- FOTO Eduard Enea

Deputatul independent Sorin Cîmpeanu, membru în cadrul Comisiei de Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Camerei Deputaţilor, a declarat pentru Adevărul că a fost pentru a doua oară dat afară din Comisie din motive politice, chiar dacă el este singurul specialist pe zona învăţământului superior, mai susţine deputatul.

„Sunt unicul parlamentar care a reuşit performanţa de a fi dat afară de două ori din aceeaşi comisie: o dată de ALDE şi o dată de PSD. Şi nu din orice comisie, ci din cea de Educaţie, unde din 25 de membri eram singurul din învăţământul superior“, a declarat pentru Adevărul Sorin Cîmpeanu, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor.

„Când m-a dat ALDE afară în vară, PSD a cedat un loc. Acum, din algoritm politic, m-au dat şi ei afară. Ciudat este că rectori şi preşedinţi de universităţi din 111 ţări au zis că aş fi competent în învăţământul superior, dar Camera Deputaţilor a decis că eu nu sunt competent“, a conchis Sorin Cîmpeanu.

Deputatul a fost înlocuit de deputat PSD din Mehedinţi Alina Teiş.

Fostul ministru al Educaţiei ( în Guvernul Ponta) a mai fost exclus din Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor în vară tot din raţiuni politice, după cum a afirmat acesta.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite