Profesor în Online – cum se desfăşoară cursul, de la înscriere până la absolvire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul Profesor în Online.
Site-ul Profesor în Online.

În februarie am discutat cu Armina Sîrbu, arhitect de învăţare digitală din cadrul Digital Nation, despre programul de formare al profesorilor în competenţe digitale, Profesor în Online, dar şi despre alte proiecte, ca Generaţia Tech.

Ce e mai exact programul Profesor în online? Un curs pentru profesori, care ”durează 7 zile lucrătoare şi costă 199 lei. Se derulează integral online, pe parcursul a 30 de ore, conţine 8 lecţii LIVE şi vine cu acces gratuit la platforma pe care se desfăşoară cursul. Accesul la materialele de curs este flexibil, astfel că oricine poate alege să urmeze cursul sincron sau asincron cu programul, pe grupe, în funcţie de specializarea de predare.”

Pentru cei interesaţi, am revenit cu un ghid video în paşi al desfăşurării cursului Profesor în Online, de la înscriere până la absolvire.

Paşii pe scurt:

  • înscrierea se face pe profesorinonline.ro ; cursul pentru profesori se numeşte 'Profesor in Online Expres
  • după înscriere vei primi un e-mail cu datele de autentificare pentru curs (un cont unic de utilizator în cadrul programului, valabil pe toate platformele)  
  • primeşti pe mail informaţii despre programul de curs şi platformele pe care le vei folosi (Google Drive, Google Clasroom etc)  
  • îţi este prezentată platforma de support unde poţi pune întrebări  
  • participi la cursuri live  (sau le poţi accesa în format înregistrat ulterior)
  • la finalul cursului are loc evaluarea cunoştinţelor pe baza unui test grilă  
  • primirea certificatului de absolvire  
EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite