Articol publicitar

La aniversarea a 100 de ani ai Colegiului Național Ion Neculce, elevii și absolvenții de renume se întâlnesc în premieră

0
0
Publicat:

Într-un moment semnificativ pentru istoria sa, Colegiul Național ”Ion Neculce” marchează 100 de ani de la înființare prin lansarea unei inițiative în premieră pentru elevi, profesori și comunitatea locală. Sub motto-ul "#ȘiEuSuntNeculce", instituția organizează o serie de evenimente de tipul meet-and-greet, care aduc împreună elevii, profesorii și absolvenții de succes ai instituției.

Neculce 1920x1080 jpg

Scopul acestor întruniri este de a sprijini dezvoltarea personală și profesională a elevilor prin interacțiunea directă cu absolvenți de marcă din diverse domenii de activitate, cum ar fi sănătate, artă, media și afaceri. Prin intermediul acestor dialoguri, ei vor putea să-și lărgească orizontul de cunoaștere, să-și clarifice interesele și să-și stabilească obiective realiste pentru viitor.

"Odată cu sărbătorirea centenarului Colegiului Național «Ion Neculce », ne-am propus să marcăm nu doar trecutul remarcabil al instituției noastre, ci și să privim cu încredere și entuziasm către viitor. Nevoia de a oferi elevilor noștri perspective noi și modele de urmat este esențială în educația modernă. Prin aceste întâlniri, dorim să inspirăm și să ghidăm tinerii în cunoașterea de sine și în stabilirea obiectivelor lor de viață. Le suntem recunoscători absolvenților de renume care, alături de noi, cadrele didactice, demonstrează că sunt dedicați formării unei generații de tineri încrezători, curioși și capabili să facă față provocărilor unei lumi în schimbare rapidă și complexă”, a declarat prof. Andreea Drăguleț, directorul Colegiului ”Ion Neculce”.

Prima ediție din cadrul proiectului "#ȘiEuSuntNeculce" se desfășoară în data de 18 aprilie, are peste 250 de participanți, iar printre speakerii invitați se numără:

· Mihai Marcu, CEO MedLife și fondatorul Romanian Business Leaders, absolvent al colegiului în 1989, care va împărtăși din experiența sa în domeniul antreprenoriatului;

· Vlad Zamfirescu, actor și regizor, absolvent în 1992, care va vorbi despre rolul artei și al creativității în dezvoltarea personală;

· Sabrina Preda, Jurnalist și Prezentator Antena 3 CNN, absolventă în 2012, care va împărtăși din experiența sa în media și comunicare.

Evenimentul se desfășoară în sala de sport a instituției, iar participanții au oportunitatea de a petrece până la 180 de minute într-o atmosferă interactivă și inspirațională.

Cu peste 1.000 de elevi și peste 100 de cadre didactice, Colegiul Național ”Ion Neculce” reprezintă un hub important pentru educația și formarea tinerilor din comunitatea noastră. În fiecare an, aproximativ 250 de elevi își încheie ciclul liceal, pregătiți să-și înceapă propriile lor căi către succes și realizare personală.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite