Cât costă o tabără de vară în străinătate în care elevii studiază cu profesori de la Oxford sau Cambridge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.wall-street.ro
FOTO www.wall-street.ro

Pregătirea pentru o carieră solidă începe încă de la grădiniţă. Copiii cu vârste începând de la 3 ani pot merge în perioada verii în tabere în alte ţări, în care încep să înveţe o limbă străină şi, pe măsură ce cresc, pot alege variante în care să se specializeze într-un domeniu sau să îşi pună bazele pentru admiterea la o instituţie de învăţământ.

Preturile incep de la 1.000 de euro si pot sa depaseasca 10.000 de euro, suma care include pregatire cu profesori de la Oxford sau Cambridge.

"Cei mai mici copii pe care i-am avut in tabere au fost cu varste de trei ani, insotiti de parinti, care au ales tabere recreative. In timpul unei tabere de doua saptamani, in Marea Britanie de exemplu, ei iau parte la o multime de activitati in care se vorbeste in limbi straine, precum diverse jocuri sau camping", a declarat Alexandra Piha, consultant educational in cadrul IntegralEdu.

Taberele recreative, la care pot participa copii de toate varstele, costa incepand de la 500 de euro pe saptamana, pret in care sunt incluse toate cheltuielile.

De la varsta de cinci ani, celor mici, pe langa activitatile recreative, li se adauga si cursurile de limbi straine.

Elevii de gimnaziu, cu varste incepand de la 12 ani, pot alege tabere mixte, in care iau parte la cursuri de limbi straine si pot aprofunda un domeniu, precum moda, echitatie, pilotaj sau baschet.

De asemenea, o optiune sunt taberele academice in care elevii invata pana la opt materii in limbi straine.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite