Care sunt principalele provocări în mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educaţiei? Răspund experţii la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Coaliţiei pentru Educaţie, Daniela Vişoianu, explică la Adevărul Live, începând cu ora 12.00, care sunt principalele provocări în mediul preuniversitar pentru noul ministru al Educaţiei, Valentin Popa. De asemenea, expertul vorbeşte despre cum trebuie să se pregătească candidaţii pentru examenul de Bacalaureat, care va începe pentru prima oară în luna februarie cu desfăşurarea competenţelor.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

Daniela Vişoianu va comenta, printre altele, despre obligativitatea şcolilor de a se încadra în costul standard per elev- fenomen ce a cauzat numeroase discuţii cu privire la posibilitatea închiderii a mii de şcoli. De altfel, acest subiect i-a determinat pe reprezentanţii părinţilor şi ai sindicatelor din Educaţie să iasă, miercuri, la protest.

Un alt subiect important pe agenda din mediul preuniversitar este desfăşurarea examenului de Bacalaureat. Noutatea din acest an este că evaluarea competenţelor lingvistice şi digitale va avea loc în perioada 12-22 februarie, nu în luna iunie, înainte de probele scrise.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite